2011-10-07 | 09:49:12

Smålångt förklarande inlägg.

Hallå vänner!
Har precis klivit upp och mer eller mindre sprungit ut från sovrummet. xD Råkade somna med öppet fönster; INTE den bästa idén när det är minusgrader på nätterna.

Jag mår fortfarande rätt kasst, men jag är iaf uppe från sängen och går runt. Idag tänkte jag göra ett tappert försök att åka och handla!

Jag är osäker på om jag nämnt det någon gång i den här bloggen, eller om det var i min gamla, men jag har en "sjukdom". Om man nu kan kalla det det.
Jag har varit väldigt öppen om den, både på min DA sida och på BC manga, men av någon anledning kommer det sällan upp på bloggen.

Sedan jag var liten har jag haft fel på mina leder och åkt fram och tillbaka till olika sjukhus och specialister utan att egentligen hitta VAD som är felet.
För att göra en lång story väldigt kort; Ibland så får jag helt enkelt fruktansvärt ont och jag får väldigt ofta inflammationer i olika leder. Oftast sitter det i knäna eller i handlederna. Men i sällsynta fall, som den här gången, sätter det sig på flera olika, väldigt mysko, ställen.
Smärtan har vandrat lite hela veckan, men just nu så sitter det i bägge knäna, vänstra skuldran, vänster arm, höger handled, höger bröstmuskel.

Jag skriver inte det här för att folk ska tycka synd om mig, utan snarare för att folk ska förstå hur det ligger till. Ibland, inte ofta, kommer jag bara ligga i sängen eller soffan och skärma mig från allmänheten. That´s it!
Jag SER inte sjuk ut, men jag mår skit.

Nej nu får det vara nog med långa inlägg! xD Undersökningar visar att 90% av de som läser bloggar ändå bara tittar på bilderna. ;)
Nyvaken SessaMyys.

Postat av: Jennie

Hm, känner igen de där symptomen som du beskriver. En tidigare vän till mig har det ungefär sådär och det tog många år och mängder med undersökningar innan de kom på vad det är för sjukdom hon lider av.

2011-10-07 @ 10:53:55
URL: http://www.jenniegrinde.se
Postat av: Jennie

Sv. Ja hon fick hjälp efter många om och men, det ligger i släkten med sådana sjukdomar tror jag och hon har nog haft den hela livet men det har visat sig mer med åren. Men jag tror det är fler saker som spökar för henne men detta är väl det värsta. Sjögrens Syndrom heter den och jag har förstått att den kan vara rent överjävlig.

2011-10-07 @ 12:41:25
URL: http://www.jenniegrinde.se
Postat av: Kaleido

Aj :S Det måste vara jobbigt. Var det det som gjorde att du hade så ont i handleden för ett tag sedan?

2011-10-08 @ 11:00:34
URL: http://kaleido.blogg.se/
Läs inlägget innan du kommenterar och respektera följande;
- Spam och reklamkommentarer godkänns inte.
Det inkluderar även "hej hur mår du"- kommentarer och förfrågningar om bloglovin byten.
- I denna blogg behandlar vi varandra med respekt! All form av nätmobbning eller andra påhopp anmäls.


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
Allt innehåll i denna blogg skyddas enligt lagen av upphovsrätt.© Sanna Siljeström