2012-08-28 | 12:48:00

Önskelista?

Hösten är här och av vishet byggd på år av erfarenhet så vet jag att jag snart kommer ha inkorgen, facebook och mobilen fulla med medelanden, samtliga med samma jobbiga fråga;

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?!

Förra året ansträngde jag mig och skrev ihop en önskelista. Vilket jag i efterhand ångrar bittert eftersom allt på listan tydligen var på tok för dyrt och i slutändan fick jag inte en endaste liten grej på listan. Alltså, big slöseri of time om ni frågar mig!

Så i år har jag tänkt till!
Jajjemensan, för det är såhär att i år är det egentligen bara två saker jag vill ha:
Och eftersom jag inser, då sakerna kostar styck vad hela förra årets lista kostade sammanlagt, att det inte finns en suck i hela universum att jag skulle få någon av dessa i present önskar jag mig istället pengar till föda!
Japp, för jag tänker köpa dom här två till mig själv i födelsedagspresent/julklapp, vilket kommer resultera i en viss brist på riksdaler! Så alla donationer, små som stora, kommer uppskattas oerhört mycket! Det vore ju trist om jag skulle få gå utan mat fram tills i mars. :)
2012-08-25 | 17:24:59

På väg ut

2012-08-23 | 19:10:14

Yankee Candles!

2012-08-20 | 18:42:51

Dagens funny random;

 
Haha! Godis för själen
2012-08-20 | 10:29:25

f(x) - Danger

2012-08-19 | 19:51:53

En såndär dålig dag

Det har varit en tung dag idag  :(
Som jag skrev igår hade jag lite småkrångel med knäna. Well, idag bestämde sig sporadiskt resten av kroppen för att ge upp.
Eftersom det var så himla länge sedan jag märkt av sjukdommen blev jag lite tagen på sängen. Jag hade verkligen heeelt glömt bort hur inihelvete jävla pissont jag kan få ibland!
Men men, nog med klagande, det finns dom som har det en biljard gånger värre än mig! 

Jag får se det positivt. :) Jag har haft en bra anledning att ligga och mysa hela dagen i sängen/soffan, se ut som ett vandrande lik, titta på massa bra serier och framförallt tvångsgosa med katterna. ;) 
 
Eftersom jag inte fastnar på bild idag slängde jag ihop en liten snabbskiss på mig och Harry när vi gosar i sängen;

  Haha, och jo, bilden är slående lik mig! Jag ser verkligen ut som en gammal tant idag med mina lärarglasögon och slarvigt uppsatt kraniebehåringsbulle på huvudet. ^^
2012-08-19 | 09:31:00

Ny teckning och allmänt babbel om linearts

Dåså! Här har ni den, min nya bild;


Ja, alltså, jag må vara min egen största kritiker. Men ni måste ju ändå hålla med att linearten är ett skämt?
Jag har vid det här laget provat allt! Jag har målat med korta snabba penseldrag, jag har använt alla penselinställningar som finns för att få bästa möjliga resultat och jag har läst så pass många tutorials att bibelns sidoantal ser blygsamma ut. Ja, allt helt enkelt.

Igår kväll när jag la upp bilden i ett x-antal grupper på bilddagboken samt på DA passade jag på att fråga efter tips på vad jag gör för fel när jag målar mina linerats.
Och hör och häpna, men det är faktiskt inte MIG det är fel på! Kan jag få ett halleluja?!
Nej, tydligen är det så att Photoshop inte går ihop med ritbrädor i allmänhet. När man använder stora penslar och färglägger är det inga problem, men när man gör tunna noggranna streck där det krävs mer precision så laggar det och gör att det ser hackigt och dant ut om man inte kör med full inzoomning!

Nu har jag fått flera tips om att SAI tydligen ska vara ett ruskigt bra program att arbeta med linearts i, så nu har jag införskaffat det och håller tummarna att det är så bra som alla säger! :D
2012-08-18 | 20:12:45

I brist på något spännande

Hej!
 
Äntligen helg! Eller vad säger ni? Ni kanske fortfarande har semester eller sommarlov allihopa? ;) I ärlighetens namn är jag lite avskärmad från allmänheten just nu så jag vet knappt vad som händer utanför byn. 
Men nu börjar det äntligen lugna ner sig efter högsäsongen, vilket borde betyda att skolorna och jobben börjat igen?
 
Har egentligen inte mycket att berätta om idag. Har känt mig lite vissen sen jag klev upp och knäna krånglar, så bortsett från en liten fika på byn med fästmannen har jag bara setat i soffan och vilat och målat. :)
Slänger upp resultatet senare ikväll eller imorgon bitti, men för er som inte orkar vänta kan ni ju kika in på min deviantart sida och tjuvkika. ;)
 
I brist på något spännande att bjuda på så får ni ett recept av mig! :3 Har experimenterat lite med thai-liknande-mat här hemma och har lyckats knåpa ihop ett par superenkla recept, här får ni en kopia på dagens mat;
2012-08-12 | 17:58:34

Helgen i bilder

2012-08-11 | 22:49:50

Myskväll

Fästmannen läste i "Illustrerad vetenskap" att det ska gå att se massa stjärnfall ikväll efter midnatt. Så nu sitter vi och kollar på film, äter kräftor och bara myser i väntan på att klockan ska bli tolv.

Tyvärr är sjansen att vi får se något väldigt liten eftersom det är ganska molnigt. Men man kan ju alltid hoppas! :D

 
2012-08-11 | 14:52:38

Anderssjöåfallet

Idag kände vi att vi behövde ut och röra på oss lite, så vi tog en tur upp till Andersjöåfallet i Hamra och gick en bit på guldtur nr 14. :)

Himla fint! Men herre jesus vad otränad jag är! Innan jag ens kommit halvägs upp för den 300 steg höga trappan var jag nära på att ge upp. Hahaha! xD 
Men upp kom vi till slut! Och det kommer med största sannorlikhet kännas i låren imorgon. ;)

 
2012-08-08 | 20:23:44

Äntligen klart!

Idag kom äntligen sista leveransen med nya möbler till vardagsrummet, så nu är det färdigbmöblerat och klart!
Så när som på några tavlor och en ny klocka som ska upp. :)
2012-08-07 | 19:02:01

Problem solved!

Hallå i stugorna!
Som ni säkert märkt har jag haft lite problem med bloggen. Jag hade lyckats få in någon form av skräpkod i ett av inläggen så hela bloggdesignen vart helt fucked up! Men tack vare lite assistans från blogg.se crew är problemet löst och nu borde bloggen se ut och fungera som vanligt igen! :D

Har egentligen inget vettigt att blogga om, är mest bara allmänt slö i hjärnsubstansen. Det har varit en lång dag på jobbet. Det var ett ruskigt pissväder ute idag så alla i hela Härjedalen gick på museum samtidigt. Så nu tänker jag gå och ta en lång välförtjänt dusch och sen gå och dö i sängen. xD
 
Avslutar med att bjuda på en av alla underbara bilder jag tog på gårdagens solnedgång;
2012-08-05 | 11:47:44

Födelsedagskalas

Hallå Cupcakes! <3
Det har varit ganska dött här på bloggen i några dagar, men som sagt, jag tänker inte blogga bara för att blogga. Och i ärlighetens namn har jag inte gjort ett skit värt och blogga om på hela veckan. xD Hahaha!
Iochmed att det är högsäsong på jobbet nu så gör jag inte mycket annat än att jobba. Och oftast är jag så pass trött när jag kommer hem att jag helst bara äter och sen går och lägger mig. :P Inte så spännande direkt!

Anyway, igår var vi bortbjudna till kusinen på födelsedagskalas! :D Vi grillade och hade det allmänt trevligt.
Det blev inte så jättemånga bilder tyvärr, men här kommer iaf några stycken, samt en liten video;

Allt innehåll i denna blogg skyddas enligt lagen av upphovsrätt.© Sanna Siljeström