2013-06-28 | 22:54:20

Andra gången gillt!

 
2013-06-28 | 21:45:22

Fredag

Sitter och väntar på att min första plåt makaronger ska bli klara. :)
Fick lite blodad tand efter förra försöket, så nu jävlar! Och so far so god, dom verkar resa sig fint och dessutom har dom inte spruckit än! :D
Smeten blev dock ganska rinnig så jag hade mina tvivel ett tag D:

ar blivit lämnad ensam ikväll för Fästmannen är ute med jobbet på after work.
Planen var väll från början att jag skulle följa med ut och äta middag, men det blev någon miss i protokollet så nu sitter jag här i min ensamhet och bakar.

Haha, fast mig är det inge synd om. :) Fästmannen kanske får njuta en trerätters, men jag får minsann njuta av en alldeles hemmagjord räksallad och en Lyx biskvi till efterätt. ;D 
 
 
 
2013-06-28 | 19:32:45

Midsommarafton 2013

Bättre sent än aldrig ;D
 
2013-06-24 | 11:03:00

En slutkörd Sanna

 
Hallå i stugorna!
Det är en fruktansvärt trött och sliten Sanna som sitter vid datorn och försöker komma på något vettigt att skriva. xD Vilket inte är det enklaste då hjärnan lider av tillfällig sinnesförvirring och kroppen känns som att den blivit överkörd av en traktor...

Så, som ni kanske förstår, har midsommarhelgen varit minst sagt intensiv!

Det började med att vi åkte hela vägen ner till Strängnäs (Ca 8 timmars bilfärd) så fort Fästmannen och de övriga som skulle med slutat jobba på torsdag eftermiddag. Så om jag inte minns helt galet var hon runt halv tolv på natten när vi äntligen rullade in på mina föräldrars tomt.

Sen blev det bums i säng, sova några timmar innan det var dags att fira midsommar.
Vilken självfallet var lika trevlig som den brukar vara! ;D
Och sen dagen efter blev det en vilodag innan vi åkte hela vägen tillbaka upp till Funäsdalen igår.

Det har självklart tagits massa foton och videos, som ska kollas igenom, sorteras och redigeras innan jag kan dela dom med er! Så håll ut! Jag vet att ni är ett gäng som väntar!
 
Jag ska bara bli av med baksmällan först...

En bild som jag stulit från min fars Facebook får avsluta det som annars skulle varit ett väldigt bildfattigt inlägg.. .
2013-06-15 | 11:06:38

Dom smakade ju gott iallafall...

 
2013-06-14 | 12:54:30

Ibland kommer livet i vägen

Hallå vänner och stalkers!

Jag tänker inte ljuga, bloggen har helt klart blivit bortprioriterad den här veckan. Dels har jag börjat jobba igen och dels har det hänt lite saker jag varken vill eller får skriva om på bloggen.
Och det är först idag jag känner att allt börjar reda upp sig och jag har någorlunda kontroll på situationen.

Egentligen har jag inte mycket att berätta om..
Efter en månads ledighet har det tagit nästan hela veckan att komma tillbaka i vardagsrytmen.
Och inte har det hjälpt att våra katter kommit in i någon form av "Göra allt vi kan för att hålla våra ägare vakna hela natten"-fas. Vilket resulterat i att Herrn och Frun i huset befunnit sig i zombiemode alá extra trött och griniga hela veckan.

Men i natt höll dom minsann käften alla tre så jag fick sova ut ordentligt! :)


Med brist på tillgång till mina nya bilder slänger jag upp lite bilder från instagram istället!

 
2013-06-06 | 15:18:00

Terrorism och nationaldagsfirande

Enligt årlig tradition drog vi idag in till byn och firade nationaldagen i Fornminnesparken.
 
I ärlighetens namn såg det till en början ut som att vi inte skulle ta oss dit eftersom vi har fått utså en helnatt psykologisk och fysiskt krigsföring från våra två kattbröder. Det har hoppats, stojjats, lekts och låtits tills matte och husse nästan funderade på eventuell bortadoption. Och när dom två väl lugnade ner sig bestämde sig våran äldre utekatt sig för att komma hem... Klockan 02.30 på natten. 

Och, sure, jag kan ta att kattfan kommer hem klockan halv tre på natten. Det jag inte kan ta är att han av någon outgrundlig anledning inte kunde bestämma sig för om han skulle befinna sig inne eller utanför sovrummet. (Som vi blivit tvungna att stänga in oss i för att skydda oss från dom andra två. )

02.45 -Efter att ha ätit upp all mat i matskålen vill Bullen in i sovrummet.
02.47 -Nej föresen! Han vill ut och äta mer!
02.48 - Eller... Det är ju skönt att vara i sovrummet.
02.50 -<<Sovrummet ger mig sporadiskt oplanerad dödsångest, Släpp ut mig nu, nu, nu, nu!>>
02.54 -<<Huuuuusse??? Matteeeeee?? Är ni vaaaknaaaa?! Släpp in mig igen!!!>> 

Och så fortsatte det i några timmar tills fästmannen gav upp och lät dörren stå öppen.. Vilket självfallet ledde till att Bullen äntligen somnade...
Och dom två små vaknade igen.

Så, ja. Vi var väll inte sådär super pigga på att kliva upp i morse och socialisera oss med folk... xD Haha.  2013-06-03 | 18:19:07

Helgen i bilder

Som vanligt blev det ju på tok för mycket bilder för att lägga upp alla i bloggen. Så för dom som vill se alla bilderna från partyt hänvisar jag till min BDB ... Om den nu vill fungera vill säga.
2013-06-03 | 10:14:00

Hej Måndag

Fästmannen är på jobbet och jag har precis klivit upp efter ett tappert försök att ta en sovmorgon.

Vilket inte gick som planerat då våran nya rörelseaktiverade ringklocka vi installerat åt katten tydligen inte bara ringer när Bullen vill komma in. Den ringer dessutom när; Folk går i närheten av den, det blåser, när solen ligger på för mycket, när det blir en skugga på den, när det flyger förbi något flygfä och när det regnar för hårt....  

Haha, okej, såååå illa är det väll inte. Det är nog bitterheten som talar efter att ha legat och försökt somna om med melodin till rosa pantern ringandes i hela lägenheten sen klockan 7 imorse.

Om den inte går att stänga av? Jo, självklart. Men avstängningsknappen sitter på själva sensorn UTOMHUS. Där det just idag blåser storm och är knappt 10 grader.... Och dessutom måste jag hämta något att klättra på eftersom jag är för kort för att nå upp till knappen.
Så efter noga övervägande ansåg jag att det var minst jobbigt att ligga kvar i sängen och försöka ignorera klockan. xD

Men i alla fall, helgen har varit awesome! Vi hade vårat årliga grillparty i lördags och jag tror alla var mätta, nöjda och en aning runda under fötterna när dom knallade hemåt på natten. :D 
Tänkte lägga upp ett "helgen i bilder" senare idag. Jag ska bara få fingrarna ur röven och orka sortera och redigera alla bilder. ;)

Bjuder på en bild från igår på världens finaste Fästman och våran lilla störkatt Giffel så länge;
  
2013-06-02 | 11:31:32

Breakfast fit for a king

RSS 2.0


Allt innehåll i denna blogg skyddas enligt lagen av upphovsrätt.© Sanna Siljeström